A studio (klímázható*) apartman /képei felül futnak /egy külön bejáratú épületrész összesen ~53nm, saját bejárattal, kertrésszel, kerti asztallal és székekkel.

 

- Az apartmanban az emeleti közlekedőből nyilik egy nagyobb szoba nagy franciaággyal, éjjeliszekrényekkel, szekrénysorral, 2 fotellal asztallal. Ebben a szobában 40"-os laposTv van (~30) magyar TV programmal. Ebből a szobából nyilik egy kis terasz is, két székkel és asztalkával. 

- Az emeleti közlekedőből nyilik a kisebb szoba is, melynek berendezése franciaágy, éjjeliszekrények, komód, 2 fotel aztallal és egy 32"-os lapos Tv magyar programokkal.

- Szintén az emeleti közlekedőből nyilik a kádas fürdő-WC, mely tágas világos helyiség.

- A konyha-étkező 4-5 fős teljesen felszerelt (mosogató, gáztűzhely, hűtőszekrény, mikró, kávéföző, és edényzet áll benne rendelkezésre).

- A földszinti konyha étkezőt egy belső lépcső köti az emeleti közlekedőből myíló szobákkal és fürdővel.

- Az apartmanban a fűtése központi fűtéssel, melegvízellátása pedig bojlerrel biztosított.

- A teljes apartmanhoz külön WiFi sugárzó tartozik védett kapcsolattal, hozott laptop, táblagép, okostelefonok, stb. kiszolgálásához.

-Az apartman *klímázásához mindkét szoba külön-külön klímával ellátott. A kedvezményes (csak a közvetlenül nálunk foglalókra vonatkozó érvényes) klíma igénybevételi lehetőség -melynek igénylését elegendő érkezéskor eldönteni -  (1800Ft/1éj a 2 szoba külön-külön klímázási igénye esetén és 1000Ft/1éj  csak az egyik szoba klímázási igénye esetén) plusz szállásdíj (min. 5 éj foglalás esetén érvényes), vagy az álló és asztali oszcilláló ventillátorokat tobábbra is ingyen biztosítjuk az apartmanban.

 

- Az apartmanba érkező vendégek max. 1 db személyautó részére való parkolást biztosítunk, kamerával lefedett területen.

kattintson rá az eléréshez -->> Ajánlatkérés ürlappal <<-- kattintson rá az eléréshez

 Telefonos elérhetőségünk: 06-26-397118