-A Classic mennyezeti ventillátoros és klímázható* apartmanunk /képei  felül / egy külön bejáratú épületrész ~55nm, saját bejárattal, kertrésszel, kerti asztallal és székekkel.

 

- Az apartmanban van egy nagyobb szoba benne nagy franciaággyal és 2 szólóággyal szekrénysorral és egy kisebb szoba benne franciaágy, komód 2 fotel, asztalka. Az apartmanban van továbbá egy 6 fős konyha-étkező -a közlekedővel egybenyitva-, mely teljesen felszerelt (mosogató, hűtőszekrény, gáztűzhely, mikró, kávéfőző, edényzet,stb). Az apartmanhoz zuhanyozós fürdő tartozik.

-Az apartman *klímázásához mindkét szoba külön-külön klímával ellátott. A kedvezményes (csak a közvetlenül nálunk foglalókra vonatkozó érvényes) klíma igénybevételi lehetőség -melynek igénylését elegendő érkezéskor eldönteni -  1800Ft/1éj a 2 szoba külön-külön klímázási igénye esetén és 1000Ft/1éj csak az egyik szoba klímázási igénye esetén plusz díjként (min. 5 éj foglalás esetén érvényes), vagy 

- az apartman mennyezeti ventillátorokkal is felszerelt, melyek mind a két szobában és a konyha étkezőben külön-külön elhelyezettek. A mennyezeti ventillátorok igénybevételi lehetőségét nyáron -érkezéskori kérésre  biztosítjuk az  apartmanban.

- A nagyobbik szobában van egy 32"-os lcd Tv, magyar TV programokkal. 

- A kisebbik szobában is van egy 40"-os LCD TV  magyar programokkal.

- Az apartman lapradiátoros  központi fűtéses.

-A teljes apartmanhoz külön WiFi sugárzó tartozik védett kapcsolattal, hozott laptop, táblagép, okostelefonok, stb. kiszolgálásához.

- A zárt udvarban ehhez az apartmanhoz alapból 1 személyautó részére (külön kérésre max. 2-re, de ez előzetes egyeztetést igényel), biztosítunk beállást kamerás megfigyeléssel.

 

kattintson rá az eléréshez -- >> Ajánlatkérés ürlappal <<-- kattintson rá az eléréshez

 Telefonos elérhetőségünk: 06-26-397118