VISEGRÁD VENDÉGHÁZ-APARTMAN

magánszálláshely 

 A studio apartman (klímázható*egy külön bejáratú épületrész összesen ~53nm, saját bejárattal, kertrésszel, kerti asztallal és székekkel.

21

22

24

25

 

**********

- Saját kedvezményes áraink áttekintéséhez és akár a a szálláshelyünkön valamely apartmanunk lefoglaláshoz lehetőséget biztosítunk ezzel a magyar nyelven is működő online rendszerrel, !!! amely képekkel és leirásokkal a teljes szálláshely áttekintését is biztosítja !!!

Reseliva Foglalási motor & Channel Manager

- Válasszon időszakot + létszámot és kattintson a "Foglalás most" feliratra, vagy egyszerűen a "Díjszabás és foglalás"  szövegre. Ezek csak láthatóvá teszik a lehetőségeket és nem eredményeznek még foglalást.

**********

 

 

 

 

26

27

28

29

**********

- Az apartmanban az emeleti közlekedőből nyilik egy nagyobb szoba nagy franciaággyal, éjjeliszekrényekkel, szekrénysorral, 2 fotellal asztallal. Ebben a szobában 40"-os laposTv van (~30) magyar TV programmal. Ebből a szobából nyilik egy kis terasz is, két székkel és asztalkával. 

- Az emeleti közlekedőből nyilik a kisebb szoba is, melynek berendezése franciaágy, éjjeliszekrények, komód, 2 fotel aztallal és egy 32"-os lapos Tv magyar programokkal.

- Szintén az emeleti közlekedőből nyilik a kádas fürdő-WC, mely tágas világos helyiség.

- A konyha-étkező 4-5 fős teljesen felszerelt (mosogató, gáztűzhely, hűtőszekrény, mikró, kávéföző, és edényzet áll benne rendelkezésre).

- A földszinti konyha étkezőt egy belső lépcső köti az emeleti közlekedőből myíló szobákkal és fürdővel.

- Az apartmanban a fűtése központi fűtéssel, melegvízellátása pedig bojlerrel biztosított.

- A teljes apartmanhoz külön WiFi sugárzó tartozik védett kapcsolattal, hozott laptop, táblagép, okostelefonok, stb. kiszolgálásához.

-Az apartman *klímázásához mindkét szoba külön-külön klímával ellátott. Az álló és asztali oszcilláló ventillátorokat tobábbra is ingyen biztosítjuk az apartmanban.

- Az apartmanba érkező vendégek max. 1 db személyautó részére való parkolást biztosítunk, kamerával lefedett területen.