superior (klímázható*) apartman /képei felül futnak/ egy külön bejáratú épületrész összesen ~51nm, saját bejárattal, kertrésszel, kerti asztallal és székekkel. 

 

- Az apartman nappali-háló része 2 részre van osztva, melyet egy boltív köt össze, de amely sötétítő függönnyel igény esetén teljesen elhatárolható.

  - A nagyobbik nappali-háló részben van egy (160m széles) franciaágy, továbbá szekrénysor és két személyes ülőbútor. Ebben a szobában van egy 32"-os  LCD TV T-home (~30) kábel TV programmal. Az apartman klímázásához a klíma beltéri ebben a részben elhelyezett.

- A kisebbik nappali háló részben van egy 3 személyes ülő kanapé, mely a 3.személy részére szólóágyként használható, 4 fős igénybevétel esetén pedig a 3.-ik és 4.-ik személyek részére 140 széles franciaággyá nyitható ki. Ebben a részben van továbbá komód, szekrény, egyszemélyes olvasó fotel, valamint nagy íróasztal.

-A közlekedőből megközelíthető a kádas fürdőszoba, melyben bidet is van. Szintén a közlekedőből nyilik egy külön WC is.

- A konyha-étkező 4 fős teljesen felszerelt (mosogató, gáztűzhely, hűtőszekrény, mikró, kávéföző, és edényzet áll benne rendelkezésre).

- Az apartmanban a fűtés átmeneti időszakokban a szobában légfűtéssel, nagyobb hidegben saját gáz központi fűtéssel bíztosított.

- Melegvízellátását külön független rendszer bíztosítja.

- A teljes apartmanhoz külön WiFi sugárzó tartozik védett kapcsolattal, hozott laptop, táblagép, okostelefonok, stb. kiszolgálásához.

-Az apartman *klímázásához mindkét hálórész külön-külön klímával ellátott. A kedvezményes (csak a közvetlenül nálunk foglalókra vonatkozó érvényes) klíma igénybevételi lehetőség -melynek igénylését elegendő érkezéskor eldönteni -  1800Ft/1éj a 2 hálótér külön-külon klímázási igénye esetén és 1000Ft/1éj csak az egyik hálótér klímázási igénye esetén plusz díj (min. 5 éj foglalás esetén érvényes), vagy az álló oszcilláló ventillátort tobábbra is ingyen biztosítjuk az apartmanban.

- Az apartmanba érkező vendégek az utcán tudnak a ház elött személyautójukkal parkolni, kamerával lefedett területen, külön igény esetén ~ 50m-re -lehetőség függvényében- zárt helyen való parkolás kérhető. 

 

kattintson rá az eléréshez -->> Ajánlatkérés ürlappal << --  kattintson rá az eléréshez

 Telefonos elérhetőségünk: 06-26-397118