VISEGRÁD VENDÉGHÁZ-APARTMAN

 

magánszálláshely 

 

superior apartman -melyet olyan egy-két gyerekes családoknak ajánlunk akiknek egy hálótér megfelelő- (klímázható*)  egy külön bejáratú épületrész összesen ~51nm, saját bejárattal, kertrésszel, kerti asztallal és székekkel. 

31

32

33

 

**********

 

- Saját kedvezményes áraink áttekintéséhez és akár a a szálláshelyünkön valamely apartmanunk lefoglaláshoz lehetőséget biztosítunk ezzel a magyar nyelven is működő online rendszerrel, !!! amely képekkel és leirásokkal a teljes szálláshely áttekintését is biztosítja !!!

 

Reseliva Foglalási motor & Channel Manager

 

- Válasszon időszakot + létszámot és kattintson a "Foglalás most" feliratra, vagy egyszerűen a "Díjszabás és foglalás"  szövegre. Ezek csak láthatóvá teszik a lehetőségeket és nem eredményeznek még foglalást.

**********

 

34

35

36

38

39

**********

- Az apartman nappali-háló része 2 részre van osztva, melyet egy boltív köt össze, de amely sötétítő függönnyel igény esetén teljesen elhatárolható.

  - A nagyobbik nappali-háló részben van egy (160m széles) franciaágy, továbbá szekrénysor és két személyes ülőbútor. Ebben a szobában van egy 40"-os  LCD TV T-home (~30) kábel TV programmal. 

- A kisebbik nappali háló részben van egy 3 személyes ülő kanapé, mely a 3.személy részére szólóágyként használható, 4 fős igénybevétel esetén pedig a 3.-ik és 4.-ik személyek részére 140 széles franciaággyá nyitható ki. Ebben a részben van továbbá komód, szekrény, egyszemélyes olvasó fotel, valamint nagy íróasztal.

-A közlekedőből megközelíthető a kádas fürdőszoba, melyben bidet is van. Szintén a közlekedőből nyilik egy külön WC is.

- A konyha-étkező 4 fős teljesen felszerelt (mosogató, gáztűzhely, hűtőszekrény, mikró, kávéföző, és edényzet áll benne rendelkezésre).

- A teljes apartmanhoz külön WiFi sugárzó tartozik védett kapcsolattal, hozott laptop, táblagép, okostelefonok, stb. kiszolgálásához.

-Az apartman *klímázásához mindkét hálórész külön-külön klímával ellátott. Az álló oszcilláló ventillátort tobábbra is ingyen biztosítjuk az apartmanban.

- Az apartmanba érkező vendégek az utcán tudnak a ház elött személyautójukkal parkolni, kamerával lefedett területen, külön igény esetén ~ 50m-re zárt helyen való parkolás kérhető.