VISEGRÁD VENDÉGHÁZ-APARTMAN

 

magánszálláshely 

   

A privilege apartman -melyet elsődlegesen egy családnak ajánlunk 3-4 főre, de max. 5 főre pótággyal- (klímázható*) egy külön épület ~52nm, saját bejárattal, kertrésszel, kerti asztallal és székekkel.

11

15

16

 

- Saját kedvezményes áraink áttekintéséhez és akár a a szálláshelyünkön valamely apartmanunk lefoglaláshoz lehetőséget biztosítunk ezzel a magyar nyelven is működő online rendszerrel, !!! amely képekkel és leirásokkal a teljes szálláshely áttekintését is biztosítja !!!

Reseliva Foglalási motor & Channel Manager

- Válasszon időszakot + létszámot és kattintson a "Foglalás most" feliratra, vagy egyszerűen a "Díjszabás és foglalás"  szövegre. Ezek csak láthatóvá teszik a lehetőségeket és nem eredményeznek még foglalást.

**********

 

17

18

19

93

**********

 - Az apartmanban van egy amerikai konyhás nappali -háló-étkezővel nagy franciaággyal szekrénysorral, a 4-5 fős konyha-étkezőrésszel, mely teljesen felszerelt (mosogató, hűtőszekrény, gáztűzhely, mikró, kávéfőző, edényzet,stb).

- Az amerikai konyhás nappali -háló-étkező helyiségben van egy 40"-os lcd Tv T-home (~30) TV programmal.

Ettől egy közlekedő (benne szekrénnyel) választja el a külön hálót és a fürdő WC-t.

- A külön hálóban 2 szólóágy van, melyek franciaágyként is egymás mellé tehetőek. Ebben a szobában van egy 32"-os LCD TV  melyen ~ 30db tv program fogható.

- A fürdő-WC zuhanyozós, tágas helyiség.

Az apartmanban saját fűtés központi fűtéssel és melegvízellátással rendelkezik.

-A teljes apartmanhoz külön WiFi sugárzó tartozik védett kapcsolattal, hozott laptop, táblagép, okostelefonok, stb. kiszolgálásához.

-Az apartman *klímázásához mindkét szoba külön-külön klímával ellátott.  Az álló  oszcilláló ventillátort tobábbra is ingyen biztosítjuk az apartmanban.

- Az apartmanba érkező vendégek az utcán tudnak a ház elött személyautójukkal parkolni, kamerával lefedett területen, külön igény esetén ~ 50m-re -lehetőség függvényében- zárt helyen való parkolás kérhető.