VISEGRÁD VENDÉGHÁZ-APARTMAN

magánszálláshely 

A Classic apartman (mennyezeti ventillátoros és klímázható*) egy külön bejáratú épületrész ~55nm, saját bejárattal, kertrésszel, kerti asztallal és székekkel.

41

42

43

44

**********

- Saját kedvezményes áraink áttekintéséhez és akár a a szálláshelyünkön valamely apartmanunk lefoglaláshoz lehetőséget biztosítunk ezzel a magyar nyelven is működő online rendszerrel, !!! amely képekkel és leirásokkal a teljes szálláshely áttekintését is biztosítja !!!

Reseliva Foglalási motor & Channel Manager

- Válasszon időszakot + létszámot és kattintson a "Foglalás most" feliratra, vagy egyszerűen a "Díjszabás és foglalás"  szövegre. Ezek csak láthatóvá teszik a lehetőségeket és nem eredményeznek még foglalást.

**********

45

46

47

49

**********

- Az apartmanban van egy nagyobb szoba benne nagy franciaággyal és 2 szólóággyal szekrénysorral és egy kisebb szoba benne franciaágy, komód 2 fotel, asztalka. Az apartmanban van továbbá egy 6 fős konyha-étkező -a közlekedővel egybenyitva-, mely teljesen felszerelt (mosogató, hűtőszekrény, gáztűzhely, mikró, kávéfőző, edényzet,stb). Az apartmanhoz zuhanyozós fürdő tartozik.

-Az apartman *klímázásához mindkét szoba külön-külön klímával ellátott. 

- az apartman mennyezeti ventillátorokkal is felszerelt, melyek mind a két szobában és a konyha étkezőben külön-külön elhelyezettek. A mennyezeti ventillátorok igénybevételi lehetőségét nyáron ingyen  biztosítjuk az  apartmanban.

- A nagyobbik szobában van egy 40"-os lcd Tv, magyar TV programokkal. 

- A kisebbik szobában is van egy 40"-os LCD TV  magyar programokkal.

- Az apartman lapradiátoros  központi fűtéses.

-A teljes apartmanhoz külön WiFi sugárzó tartozik védett kapcsolattal, hozott laptop, táblagép, okostelefonok, stb. kiszolgálásához.

- A zárt udvarban ehhez az apartmanhoz alapból 1 személyautó részére (külön kérésre max. 2-re, de ez előzetes egyeztetést igényel), biztosítunk beállást kamerás megfigyeléssel.