A privilege (klímázható*) apartman /képei felül futnak / egy külön épület ~52nm, saját bejárattal, kertrésszel, kerti asztallal és székekkel.

 

 - Az apartmanban van egy amerikai konyhás nappali -háló-étkezővel nagy franciaággyal szekrénysorral, a 4-5 fős konyha-étkezőrésszel, mely teljesen felszerelt (mosogató, hűtőszekrény, gáztűzhely, mikró, kávéfőző, edényzet,stb).

- Az amerikai konyhás nappali -háló-étkező helyiségben van egy 40"-os lcd Tv T-home (~30) TV programmal.

Ettől egy közlekedő (benne szekrénnyel) választja el a külön hálót és a fürdő WC-t.

- A külön hálóban 2 szólóágy van, melyek franciaágyként is egymás mellé tehetőek. Ebben a szobában van egy 32"-os LCD TV  melyen ~ 30db tv program fogható.

- A fürdő-WC zuhanyozós, tágas helyiség.

-Az apartmanban a fűtés átmeneti időszakokban a szobában légfűtéssel, nagyobb hidegben saját gáz központi fűtéssel bíztosított.

- Az apartman melegvíz ellátását folyamatos üzemű villanybojler biztosítja a kényelemért.

-A teljes apartmanhoz külön WiFi sugárzó tartozik védett kapcsolattal, hozott laptop, táblagép, okostelefonok, stb. kiszolgálásához.

-Az apartman *klímázásához mindkét szoba külön-külön klímával ellátott. A kedvezményes (csak a közvetlenül nálunk foglalókra vonatkozó érvényes) klíma igénybevételi lehetőség -melynek igénylését elegendő érkezéskor eldönteni -  1800Ft/1éj a 2 szoba külön-külön klímázási igénye esetén és 1000Ft/1éj csak az egyik szoba klímázási igénye esetén plusz díj (min. 5 éj foglalás esetén érvényes), vagy az álló  oszcilláló ventillátort tobábbra is ingyen biztosítjuk az apartmanban.

 

- Az apartmanba érkező vendégek az utcán tudnak a ház elött személyautójukkal parkolni, kamerával lefedett területen, külön igény esetén ~ 50m-re -lehetőség függvényében- zárt helyen való parkolás kérhető.

 

  kattintson rá az eléréshez -->> Ajánlatkérés saját ürlappunkkal << -- kattintson rá az ekéréshez

 Telefonos elérhetőségünk: 06-26-397118